GODI KELLER ARUKÜLAS!

8 Jan, 2018
kerti.pellmas@avw.ee 0

GODI KELLER ARUKÜLAS!

Meil on suurepärane võimalus pakkuda taas kord kõigile võimalust kuulata Godi Kellerit! 20-ndal jaanuaril kell 11:30 räägib Godi Aruküla Vabas Waldorfkoolis teemal “Lapse kasvamine tänapäeva maailmas, usaldus ja koostöö”. Tänases maailmas, kus iga päev on täis stressi ja muret, on täiskasvanutel tihti raske leida aega enda ja lapse jaoks. Peamine keskkond, kus laps kasvab, on kool ja kodu, selle kujundavad üheskoos täiskasvanud. Kuidas luua ja hoida usalduslikku sidet last ümbritsevate täiskasvanute vahel, et laps kasvaks turvalises ja toetavas keskkonnas? Loodame selle teema rääkida natukene selgemaks. Et kuidas siis ikkagi tekib usaldus kooli ja kodu vahel? Täpsem info Godi Keller jaanuar 2018 . Loengu tasu 10 eurot inimese kohta.