80-ndad, taluelu ja sõjaväeline kord

80-ndad, taluelu ja sõjaväeline kord

Ühel päeval läks meie VIII klass õpetaja Mareti juurde ja ütles, et nad sooviksid midagi põnevat korraldada koolis. Üheskoos mõeldi siis välja, et see miski põnev ja huvitav võiks olla kevadised stiilipäevad. Lapsed said enda käsutusse kolm päeva. Mõeldi välja, milliseid erinevaid stiile kasutada. Lõpuks jäid peale valikud – esmaspäev 80-ndad/90-ndad, teisipäev taluelu ja kolmapäev militaarpäev.

Lastele pakub alati kõige suuremat rõõmu jälgida õpetajaid. Et kas õpetajad ka tulevad kooli ikka stiilselt ning vastavalt teemale. Sellel aastal ei pidanud õpilased pettuma! Õpetajad olid ületanud oma kostüümide ning stiilipuhtusega kõiki. Esimese päeva ehk siis 80-90-ndate stiili juurde tekkis meil hommikul kooli õuele ka pesuehtne, otse aastast 1985 startinud Źiguli!