OOTAME ÕPILASI I KLASSI!

10 Mar, 2021
kerti.pellmas@avw.ee 2

OOTAME ÕPILASI I KLASSI!

Palun saage tuttavaks! See on meie armas õpetaja Virge, kes ootab pisikesi koolilapsi sügisel I klassi! Õpetaja Virgel algab sügisel juba viies aasta meie kooli õpetajana. Meiega koos on ta aga olnud juba palju kauem – ka tema enda lapsed on lõpetanud Aruküla Vaba Waldorfkooli.

Õpetaja Virge abivalmil, hoolival, rõõmsameelsel, kuid kindlakäelisel suunamisel, on üks fantastiliselt tore klassitäis lapsi jõudnud oma algkooli osaga lõpusirgele. Nüüd on järgmistel lastel suurepärane võimalus läbida see meeletult huvitav teekond koos õpetaja Virgega. Julgeme kinnitada, et õpetaja Virge käe all sirguvad targad, viisakad, avatud ja õnnelikud lapsed!

Ootame kooli vastuvõtuavaldusi e-posti aadressile kool@avw.ee . Täpsem info telefonil +3725122603. Vastuvõtuvestlustega alustame maikuus!